• Echt duurzaam
  • CO2 reductie
  • Uit voorraad leverbaar
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Onbegrensde bouwtoepassingen

VEEL VOORBEELDEN VAN BAMBOE TOEPASSINGEN BESCHIKBAAR

De eerste mijlpaal staat: we hebben veel toepassingsmogelijkheden van het duurzame bamboe gemaakt, getest en op de website geplaatst. Van bamboe vliesbouw tot bamboe constructiebalken en van bamboe straatmeubilair tot bamboe carports, Orange Bamboo Construction is klaar voor de duurzame bouw van de toekomst.

ROBUUST & GROEN, GROENER, GROENST

Duurzaamheid combineren met de bouw van de toekomst; daar draait het om bij Orange Bamboo Construction. Wij geven het begrip duurzaamheid een compleet nieuwe dimensie. Wij hebben met volle overtuiging en na veel onderzoek het onuitputtelijke bamboe omarmd. Bamboe is robuust en duurzaam. Perfect voor bouwtoepassingen en straatmeubilair. Duurzaamheid staat bij ons in de gehele keten centraal; van duurzame winning tot groene stroom en van Nederlandse productie tot CO2 reductie.

KWALITEIT & DUURZAAMHEID

Bamboe heeft gelijke of zelfs betere eigenschappen dan tropisch hardhout. Met productie onder ISO 9001 is de kwaliteit gegarandeerd. Het bamboe dat wij gebruiken, MOSO Bamboo N-finity, bereikt zelfs de hoogste duurzaamheidsklasse volgens EN 350/CEN/TS 15083-1. En wat dacht u van CO2 afname: per M3 van onze bamboe wordt een afname van ongeveer 250 kilo CO2 gerealiseerd.

Let's talk bamboe

Als u technische vragen hebt of als u meer wilt weten over het toepassen van bamboe in uw project, dan staan wij u graag te woord. Laat uw bericht hieronder achter en wij nemen contact met u op.

Bel ons

0184 411 443

Bereikbaar

Maandag tot vrijdag: 8:00 -17:00
Zondag: altijd gesloten

Email

info@orangebambooconstruction.nl
www.orangebambooconstruction.nl

Orange-bamboo-Construction-partner-Moso-logo-footer (1)

Orange Bamboo Construction verduurzaamt de bouwwereld. Hardhout en metalen vervangen door bamboe, dat is ons doel. Bamboe is robuust, veerkrachtig en een onuitputtelijke natuurlijke bron.

Contact

Copyright © 2020 Orange Bamboo Construction – All rights reserved –
Helemaal Transparant: Onze Privacy Policy