• Echt duurzaam
  • CO2 reductie
  • Uit voorraad leverbaar
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Onbegrensde bouwtoepassingen

Vlonderplanken kopen? Bamboe vlonder als duurzame vervanger voor composiet en hardhout

Orange Bamboo Construction levert vanaf nu ook bamboe vlonderplanken. Met deze planken van bamboe maak je eenvoudig een bamboe terras. De planken zijn gemaakt met de nieuwste lamineertechniek waarmee je de beste bamboekwaliteit in huis haalt. De bamboe planken zijn een duurzaam alternatief voor vlonderplanken van hardhout en een duurzaam alternatief voor vlonderplanken van composiet en bestaan volledig uit oersterk bamboe. We geven je in deze tekst graag wat tuinaanleg ideeën en vertellen je alles over de duurzaamheid van onze bamboe en de eenvoudige aanleg.

Tuin Design: Natuurlijk Tuinontwerp met Bamboe

Om een tuin een extra touch te geven zijn bamboe terrasplanken een echte aanrader. De natuurlijke uitstraling van bamboe is een mooie aanvulling van een tuin. De Bamboe vlonders voelen zich ook thuis op ieder balkon en dakterras. Deze bamboe terrasplanken zijn gemaakt met de laatste innovatie op het gebied van lamineertechnieken. Daardoor kunnen we zeer lange planken leveren tot maar liefst 4,88 meter met minder naden tot gevolg. De planken hebben twee verschillende vlakken: geribbeld en vlak. Kies de zijde die het beste bij de tuin of terras past! Tip: combineer deze mooie terrasplanken van bamboe met een van onze bamboe banken of bamboe parasols van het bekende tuin design merk BambrellaDeze vindt u op onze consumentensite Orange Bamboo Design.

Duurzame Tuin Ideeën met Bamboe

Zoek je een duurzaam alternatief voor hardhouten planken en composiet planken, dan is een terrasplank van bamboe het antwoord voor echt duurzaam tuinaanleg. Bamboe is een robuuste, onuitputtelijke en natuurlijke bron. Omdat bamboe zo gigantisch veel CO2 opneemt tijdens de groei, resulteert de aanschaf van deze terrasplanken van bamboe direct in een actieve bijdrage aan vermindering van het broeikaseffect.

Eenvoudige aanleg van Bamboe terras & Onderhoud

De gelamineerde bamboeplanken zijn eenvoudig aan te leggen. Wij sturen altijd gratis de bevestigingsonderdelen mee voor het eenvoudig aanleggen van het terras. De planken zijn al duurzaam behandeld voor lang plezier. Natuurlijk kun je af en toe de planken behandelen met bamboeolie. 

Abeeldingen Bamboe Vlonderplanken

Bamboe Vlonderplanken
Duurzame keuze | Gemaakt met de beste lamineertechnieken | Eenvoudige aanleg
Vraag offerte aan
Gratis bevestigingsmateriaal
Wij sturen altijd gratis de bevestigingsonderdelen mee voor het eenvoudig aanleggen van het terras.
Vraag offerte aan
Bamboe Vlonderplanken
Duurzame keuze | Gemaakt met de beste lamineertechnieken | Eenvoudige aanleg
Vraag offerte aan
Bevestiging & Voorbeeld geribbelde zijde
Duurzame keuze | Gemaakt met de beste lamineertechnieken | Eenvoudige aanleg
Vraag offerte aan

Bamboe balken nodig? Wij hebben ze in huis.

Voor de bevestiging van de bamboe terrasdelen raden wij robuuste bamboe balken aan. Die hebben wij op voorraad. Neem gerust contact op voor gratis advies.

Maten & technische details

De bamboe vlonderplanken zijn verkrijgbaar in twee maten:

Bamboe vlonderplank – gelamineerd – 3,66 meter
140 x 19 x 3660mm

Bamboe vlonderplank – gelamineerd – 4,88 meter
140 x 19 x 4880mm

Klik hier voor meer technische informatie 

Vraag hieronder een passende offerte aan. Wij staan u graag te woord:

Let's talk bamboe

Als u technische vragen hebt of als u meer wilt weten over het toepassen van bamboe in uw project, dan staan wij u graag te woord. Laat uw bericht hieronder achter en wij nemen contact met u op.

Bel ons

0184 411 443

Bereikbaar

Maandag tot vrijdag: 8:00 -17:00
Zondag: altijd gesloten

Email

info@orangebambooconstruction.nl
www.orangebambooconstruction.nl

Orange-bamboo-Construction-partner-Moso-logo-footer (1)

Orange Bamboo Construction verduurzaamt de bouwwereld. Hardhout en metalen vervangen door bamboe, dat is ons doel. Bamboe is robuust, veerkrachtig en een onuitputtelijke natuurlijke bron.

Contact

Copyright © 2020 Orange Bamboo Construction – All rights reserved –
Helemaal Transparant: Onze Privacy Policy